Dierencommunicatie / reading
Paarden weten het, de naam zegt het al, paarden weten het, ze weten wat goed voor hen is, en wat niet. Net als alle andere dieren trouwens.
En.... ze weten dat heel erg goed!
Vaak probeert een paard ons op verschillende manieren te vertellen dat er iets niet in orde is. Door bijvoorbeeld kreupel te lopen. Of door overmatig te rollen, niet te willen eten, diarree, niet willen lopen, bijten enzovoort. Of een bepaalde uitdrukking zoals oren in de nek, neus vleugels opgetrokken en starre ogen.
Bepaalde gedragingen wijzen ons er op dat er iets niet in orde is, dat het paard niet comfortabel is. Wat je dan vaak ziet is dat een paard lusteloos in een hoekje staat, de ogen mat en het de uitdrukking in het gezicht gespannen. Geen interesse in hun mens of omgeving. Het paard probeert te doen wat er gevraagd wordt maar er zit geen leven in, geen plezier. Of het paard vertoont een zekere mate van agressie zoals uitvallen naar mensen en andere paarden of erger, schoppen en bijten.
Meestal wordt er een dierenarts gebeld en gelukkig vind de dierenarts het probleem meestal wel. Het paard wordt behandeld en/of krijgt medicijnen. Probleem opgelost!!!
Maar toch he.... Zie je zoveel paarden die dan lichamelijk wel opknappen, die weer lekker lopen. En die volgens hun mens weer volledig hersteld zijn.
Maar er mist iets, je mist vuur, je mist enthousiasme, je mist speelsheid en ondeugd. Je mist samenwerking.
Het paard staat nog steeds een beetje sip in de hoek, en je ziet weinig interactie met andere paarden.
Wat is er toch aan de hand met jouw lieveling?
Kon jouw grootste vriend maar praten, kon hij maar vertellen wat er mis is.
Kon je maar aan hem vragen of hij ergens pijn heeft of ongemak. Vindt hij zijn voer niet lekker , is het voer niet goed voor hem? Of krijgt hij teveel of te weinig van iets .
Of is je paard verdrietig omdat zijn beste vriend verhuisd is. Of misschien overleden. Of is er een nieuw paard in de kudde bij gekomen waar hij het helemaal niet goed mee kan vinden of zelfs een beetje bang voor is.
Misschien vraag jij als mens dingen van je paard die hij fysiek niet waar kan maken. Is jouw paard wel geschikt voor een bepaald soort werk, en ook niet onbelangrijk, vind hij het wel leuk? Past het zadel wel goed?
Heeft hij stress? Of heb jij stress?
Door middel van een gesprek met jouw paard, op telepathisch niveau, kan ik jouw vragen aan je paard stellen en het antwoord helder voor jou vertalen.
Laat je paard zelf vertellen wat hem dwars zit. Of waar de pijn zit. En hoe de pijn ontstaan is. En wat we er aan kunnen doen.
Paarden zijn wijs, en ze hebben vaak veel te vertellen. Ze willen ons helpen en ze hebben regelmatig boodschappen voor ons.
En ze hebben ook boodschappen voor andere dieren.
Paarden weten het echt!
Geef je paard een stem en laat hem vertellen wat er mis is. Of hoe blij hij is.
Een gesprek met je paard hoeft natuurlijk niet alleen als er iets mis lijkt te zijn, het is ook gewoon heel leuk om te weten hoe een paard in het leven staat.
Een reading is altijd in combinatie met een healing, omdat het ook een kwestie van geven en nemen is. Omdat je paard het simpelweg verdiend maar ook omdat er toch vaak iets mis is.
Nadat ik de vragen heb gesteld en het dier zijn verhaal heb laten doen, meet ik met de biotensor of de pendel uit wat hij verder nodig heeft.
Bijvoorbeeld:
- Je paard geeft aan last van zijn spijsvertering te hebben. Dan zou ik het advies kunnen geven om een voer- en supplementenmeting te laten doen om te kijken of je huidige voer wel goed is voor jouw paard.
- Of je paard geeft aan pijn in 1 van zijn benen te hebben. Dan zou ik via een pijnmeting kunnen achterhalen waar het probleem zit of wat het is. Ook dan kan ik advies geven over healingen, behandelingen, kruiden en supplementen.
- Je paard blijkt enorm gestresst te zijn. Kruiden zouden hem kunnen helpen meer ontspannen te zijn en minder spanning in zijn lichaam te hebben.
Adviezen die ik geef hebben niet alleen betrekking op de diensten die ik aanbied. Als jouw paard vraagt om een osteopaat dan zal ik dat advies ook geven, of dierenarts, tandarts, hoefsmid, fysiotherapeut enzovoort.
Werkwijze
Als ik een reading met jouw dier houdt dan heb ik wat basis gegevens nodig om contact te kunnen leggen. Ik wil zijn (roep)naam, geboortedatum, geslacht en ras weten. Dat samen met jouw naam en woonplaats is een unieke combinatie waardoor ik makkelijk contact leg met het juiste paard. Nog fijner is het als ik een foto heb waar het dier alleen op staat, met beide ogen zichtbaar.
Je mag 6 vragen doorgeven die ik aan hem moet stellen.
Ik zoek contact met het dier en laat hem zijn verhaal doen, aansluitend stel ik jouw vragen. Alles wat het dier mij verteld zet ik in een verslag, net als de adviezen. Na de reading geef ik hem nog een healing. Tenslotte stuur ik het verslag naar jou toe in een word document via mail of whatsapp.
Stuur je gegevens en de gegevens van je paard tezamen met je vragen naar info@paardenwetenhet.nl. Ik stuur je dan een betaalverzoek en geef je een indicatie wanneer de reading zal plaatsvinden.